Veiling Kunstmarkt 2022

Op 10 september 2022 was aan bij de dorpskerk aan de Kerklaan in Capelle aan den IJssel de kunstmarkt van Kunstkring Capelle.

Van 10.30 – 16.30 uur exposeerden kunstenaars (zowel leden, als niet-leden van Kunstkring Capelle) hun werken.

 

Tevens was er de veiling van Vrienden van Hospice IJsselOever mijn schilderij is verkocht tijdens de veiling!

 

Bericht van het bestuur Vrienden van Hospice IJsselOever:

Wij gaan een veiling organiseren tijdens de kunstmarkt, welke gaat starten om 14.00 uur door de heer N.P. LE Clercq MA  (algemeen taxateur bij Vendu Rotterdam).

De opbrengst van deze veiling is voor de Hospice IJsselOever.

 

Ook het kunstwerk van Erna Daalman 'Communicatie' zal op zaterdag 10 september om 14.00 uur geveild worden tijdens de kunstmarkt in de tent bij de Dorpskerk aan de Kerklaan door Veilinghuis Vendu Rotterdam.

Het kunstwerk ‘Communicatie’ heeft een afmeting van 50 cm / 70 cm, in een figuratieve stijl geschilderd met acrylverf, in tertiaire kleuren vanuit een primair kleurenpalet. Figuratief betekent dat het onderwerp altijd een beetje herkenbaar is. Ook bij dit schilderij is dit het geval, maar dan moet je wel even zoeken. Op het eerste oog lijken er allemaal vlakjes geschilderd. Dat klopt ook, het is namelijk een schilderij met geometrische vormen. Maar er is ook een persoon zichtbaar. Deze persoon laat met de handen in gebarentaal het woord communicatie zien. De wens om te communiceren is belangrijk, voor iedereen!

 

Een samenwerkingsproject van Vrienden van Hospice IJsselOever,

en Kunstkring Capelle.